16 Ağustos 2010 Pazartesi

Göcek Yat Kiralama Kiralık Yatlar

1. İstediğiniz tekne tipine göre, menüden ilgili tekneleri listeleyiniz.
2. Listelenen her teknenin detaylarına ulaşabilirsiniz ve her tekne sayfasının sol bölümünden REZERVE ET butonunu kullanarak tekne için bir ön rezervasyon formu doldurunuz. Ön rezervasyon formu gönderdiğinizde sistemimiz form bilgilerini hafızada tutarak diğer tekne rezerve formlarında size kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca sitemizin Tekne Talebi linkinden de istediğiniz tekne özelliklerini bize ulaştırabilirsiniz.
3. Bize ulaştırdığınız bilgiler çok kısa süre içinde değerlendirilerek teknenin uygunluğu size bildirilecektir. Örneğin seçtiğiniz teknenin taleplerinize uygun olup olmadığı veya tekne o günlerde dolu ise size alternatif teknelerde sunulacaktır.
4. Eğer bir tekneyi kiralamaya karar verirseniz. İlgili teknenin kiralama tutarının %50 si banka havalesi ile tarafımıza ulaştırılmalıdır. Diğer tutar tekneye girişinizde nakit olarak alınacaktır.
5. Seyir izni (Transitlog) hazırlamamız için; tatilinizin başlamasına yakın bir zamanda veya şimdi web sitemizin formlar bölümünden Transitlog Formunu doldurunuz.
6. Eğer ulaşım uçak ile sağlanacaksa ve havalimanı tranfer hizmeti istiyorsanız. Uçak biletinizi aldıktan sonra Web sitemizin formlar bölümünde Havalimanı Transfer formunu doldurarak bize iletiniz.
7. Mavi yolculuk öncesi market alışverişinizi siz tekneye ulaşmadan önce tarafımızdan yapılmasını isterseniz web sitemizin formlar bölümünden Alışveriş formunu doldurunuz veya Excel listesini bilgisayarınıza indirip doldurunuz ve mail ile bize ulaştırınız.

Günün her saati web sitemizin Canlı Destek bölümünü veya Telefon veya mail yolu ile bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder